Juletræer

Hos Laursen Group har vi mere end 25 års brancheerfaring inden for juletræer og pyntegrønt. Vi klarer alle arbejdsopgaver – lige fra anlæg og pleje til høst og handel.

Hør mere om mulighederne for enkeltopgaver og pasningsaftaler:
Kontakt Benny på +45 24 48 00 98
eller:
martin@laursengroup.dk

Anlæg af juletræskultur

Vi har det rette udstyr til etablering af juletræskulturer og beskyttende hegn
Ønsker du at få anlagt en ny juletræskultur? Laursen Group råder over en bred vifte af specialmaskiner, så anlæggelsen klares hurtigt og effektivt. 

Vi er leveringsdygtige i alle materialer lige fra planter og kalk til tråd, pæle m.m.
Uanset om den nye juletræskultur skal etableres på mark, i gammel skov eller i en tidligere juletræskultur, så har vi de rette maskiner og det bedste personale til opgaven. Vi sørger for at gøre området klar til beplantning. Blandt vores maskiner til jordbearbejdning findes bl.a. knusere, rodfræsere og stødfræsere fra Ahwi. 
Vi sørger også for grubning og spredning af kalk eller slam, hvis det er relevant.
Når der skal plantes juletræer, kan dette gøres i en, to eller tre rækker alt efter områdets beskaffenhed. Vi har specialiserede maskiner til alle opgaver.

Etablering af hegn

Vi sætter hegn op i alle størrelser. Hvis der er et stort vildttryk, kan det være nødvendigt at indhegne juletræskulturen. Vi sørger for at hegnspælene bores, bankes eller trykkes i, alt efter forholdene. Hegnet rulles ud med hegnsudruller/strammer.

Pleje af juletræer

Vi klipper, sprøjter og gøder dine juletræer
Juletræer skal naturligvis passes og plejes. Hos Laursen Group udfører vi alle typer pasningsopgaver med stor omhu, så du opnår den bedste kvalitet.

Vi foretager alle slags formreguleringer, herunder; tilklipning – vu udfører også tungeklip og topregulering.

Hvis juletræerne skal stabklippes, så kan der vælges imellem følgende størrelser; 7, 10, 12, 15, 18 eller 20 cm stabklipperhoved.

Sprøjtning og gødning

Vi har stor kapacitet inden for sprøjtning. Ved bomsprøjtning, sprøjtes der med 12m bom og 600l eller 3200l vandtank. Afskærmet sprøjtning udføres med tre-rækkede portaltraktorer (300l og 600l vandtanke).

 Tågesprøjtning mod mider, lus, viklere m.m. udføres med 3200l Dragone tågesprøjter for maksimal kapacitet.
Gødning spredes med Forst Flowmatic gødningsspreder eller udlægges med portaltraktorer.

Er du interesseret i en driftsaftale på juletræer? Kontakt Søren for et uforpligtende tilbud.

Høst af juletræer

Vi klarer høsten for dig
Hos Laursen Group høster vi mellem 250.000 og 350.000 juletræer hvert år. 

Vi udfører alle typer for skovning af juletræer store som små, hvad enten det er med motorsav, hydraulisk klipper eller med savklinge på portaltraktor.
Træerne nettes og palleteres enten med Superpak netmaskiner eller med Compactree Netopmaskiner. Vi råder over alt relevant udstyr, heriblandt selvkørende Superpak-netmaskiner og CT-Netop-pallemaskinesæt (monteret med spidsere el. singlepakkere). Vi har derfor kapaciteten og fleksibiliteten til at varetage enhver opgave rettidigt.
Alle paller læsses med specialkonstruerede pallegafler, således at pallerne skånes mest muligt. 

Vi udfører alle former for entrepriser, hvad enten det er skovning, netning, palletering eller totalentreprise. Vi køber gerne juletræer på rod.

Pyntegrønt

Udover arbejdet med juletræer udfører vi også alle former for anlæg, pleje og høst af pyntegrønt. Anlæg af pyntegrøntskulturer udføres både i skov og på mark – enten med plantemaskine eller manuelt.

Vi udfører desuden alle former for pleje, lige fra buskrydning, gødskning, opridsning til udtynding af kulturerne. Vi høster pyntegrønt med hånd, stang eller liftklip på time eller kilopris. Læsning kan udføres manuelt eller varerne kan palleteres på CT eller europaller.

Der kan laves en fuld oparbejdning eller en delvis oparbejdning, alt efter kundens ønsker. Vi køber også gerne pyntegrønt på rod.
Kontakt os
Karmark Skovvej 3
DK-8860 Ulstrup
magic-wanddatabasecogarrow-right-circlepage-break