Skoventreprenør

Skoventrepriser i alle størrelser
Hos Laursen Group udfører vi entreprenør- og anlægsopgaver for private, erhvervskunder og offentlige institutioner. Opgaverne udføres manuelt eller med vores opdaterede maskinpark. Vi har maskiner til stort set alle formål, og klarer både små og store entrepriser.

Skovning, naturpleje, vandløb og andre former for skoventrepriser. Du kan med fordel tage os med på råd, hvis du skal have udført opgaver i eller omkring skoven. Vi udfører også opgaver i parker og private haver. Vores medarbejdere har mange års erfaring og ekspertise indenfor en lang række opgaver. 

Har du brug for hjælp til projekter i skov og natur?

Kontakt Heine Laursen:
+45 20 48 03 77 

heine@laursengroup.dk

Laursen Group: din lokale skoventreprenør

Alle entreprenøropgaver udføres altid med det nyeste og bedste specialmaskiner inden for sit felt. Vi udfører opgaver i Viborg, Randers samt det øvrige Midt- og Østjylland.
Vi udfører bl.a. følgende opgaver:
Dræn
Grøft
Haveanlæg
Læhegn
Belægning
Flishugning
Byggegrunde
Skovveje
Indkørsler
Stubfræsning

SMÅ OG STORE ENTREPRISER

Hos Laursen Group har vi mandskab og maskiner til enhver entreprise. Vi kan f.eks. rydde og klargøre byggegrunde, etablere indkørsler og skovveje. 

Vi sørger for at etablere dræn og grøfter, så veje og stier kan anlægges korrekt i landskabet, ligesom vi effektivt fjerner rødder og stubbe. 

Drømmer du om den perfekte have? Vi kan fjerne gamle og udtjente bede, og skabe de bedste forudsætninger for en god og indbydende have. 
Kontakt os
Karmark Skovvej 3
DK-8860 Ulstrup