Skovbrug

Vi udfører alle skovbrugsopgaver – store som små og altid med de nyeste specialmaskiner til skovbrug
Hos Laursen Group vil vi være din foretrukne skoventreprenør indenfor skovbrug. Vi har mange års erfaring med skovbrugsopgaver lige fra anlæg og skovpleje til hugst og genetablering. 

Vi tilbyder bl.a. skovning, udkørsel, stødfræsning, knusning, rodfræsning, flis, hegnssætning, beplantning.

Opgaverne udføres manuelt eller maskinelt – enten med egne eller samarbejdspartnerens maskiner. Ingen opgave er for stor eller for lille.

Har du brug for hjælp til anlæg eller pleje af skov?

Kontakt Heine Laursen:
+45 20 48 03 77

heine@laursengroup.dk

Anlæg af skov

Vi leverer både planter og hegnsmaterialer

Skovbrug: Det rette forarbejde

Med et godt forarbejde sørger vi for, at området klargøres til anlæggelsen af ny skov. Hos Laursen Group råder over en lang række specialmaskiner, så anlæggelsen af en ny skovkultur sker på den bedste og mest effektive måde.

Foregår etableringen på mark eller i gammel skov? Uanset områdets beskaffenhed, så har vi de rette maskiner til opgaven. Blandt vores effektive maskiner til jordbearbejdning kan nævnes; Ahwi 580 (250 hk traktor) og 700 (400 hk traktor) samt knuser, rodfræser og stødfræser.

Plantning af skov

Plantningen af den nye skov udføres enten manuelt i plantehuller (lavet med kultivator) eller maskinelt ved brug af en-rækket plantemaskine. Fremgangsmåden afhænger bl.a. af landskabet og hvilket kulturanlæg kunden måtte ønske.

Hvis der er et stort vildttryk, kan det være nødvendigt med hegn. Hos Laursen Group sætter vi hegn op i alle størrelser. Vi sørger for at bore, banke eller trykke pælene i jorden alt efter forholdene, hvorefter vi ruller hegnet ud.

Skovpleje

Udføres af dygtige og erfarne fagfolk

Alle former for skovpleje

Vi tilbyder alle former for skovpleje såsom nedskæring af opvækst, opstamning af træer m.m. Hvad enten der skal sprøjtes for viklere med tågesprøjte eller der skal rodhalssprøjtes mod snudebiller, så har vi grejet og ekspertisen.

Beskæring af skovbryn eller skovvej: Arbejdet udføres enten med hegnsklipper (m. savklinger og fingerklipper) eller med lift (17 meter) og motorsav.

Ved topkapning og indtrækning af vanskelige træer udføres med specialuddannet træklatrer og skovspil, eller med lift og skovspil.

Skovhugst

Laursen Group udfører alle typer skovning, enten manuelt eller med specialmaskiner. Vi sørger også for udkørsel/udslæbning med udkørselsmaskine eller med skovvogn og skovspil, alt efter opgavens størrelse og type.

Uanset om det drejer sig om skovning til flis, udtynding, renafdrift eller oprydning efter stormfald, så har vi ekspertisen og udstyret.

Skal der hugges til flis benytter vi Kesla 645C kærrehugger med flere forskellige sold. Derved er der mulighed for at lave flis til et fjernvarmeværk eller til et privat stokerfyr.

Flishuggeren har en indføringsåbning på 45*60 cm.

Vi køber også gerne råtræ på rod til alle sortimenter (løv eller nål).
Kontakt os
Karmark Skovvej 3
DK-8860 Ulstrup