Rådgivning

Konsulentbistand: Hos Laursen Group er kompetent rådgivning en del af vores faste service.
Vi rådgiver og deler ud af vores mangeårige erfaring inden for skovbrug, natur- og vandløbspleje, produktion og pleje af juletræer, pyntegrønt m.m.

Få et overblik over dit kommende projekt: Laursen Group yder gerne en troværdig og uvildig rådgivning med kundens ønsker i højsædet.

Hvordan kommer du i gang med at dyrke skoven? Hvor finder du de bedste juletræer? Hvornår skal man oprense vandløb? Hvilke maskiner og faggrupper skal man benytte i forbindelse med skovhugst?

Få kompetent rådgivning i øjenhøjde:

Kontakt Martin Laursen:
+45 24 48 00 98

martin@laursengroup.dk

Kompetent rådgivning

Vi sørger for konkret og nyttig rådgivning indenfor alle vores kerneområder

Rådgivning og sparring

Uanset hvilket skov- eller naturprojekt, du står overfor, så kan det være en god idé at søge råd hos Laursen Group. Gennem årene har vi været tilknyttet en lang række stor og små projekter, så har du brug for rådgivning og sparring, kan du med fordel konsultere Laursen Group.

Vi yder konsulentbistand indenfor alle vores kerneområder, og vi hjælper naturligvis også med praktiske aspekter, hvis det skulle blive aktuelt.

Etablering af søer og vådområder

Vi kan stå for etablering af søer og vådområder i alle størrelser. Udover at vedligeholde vandløb for kommuner, landmænd og private bredejere tilbyder vi også at etablere nye søer og vådområder ligesom vi kan genoprette tidligere områder.

Ved etablering af søer og vådområder benytter vi relevante gravemaskiner, ligesom vi sørger for at løsningen lever op til gældende krav.
Kontakt os
Karmark Skovvej 3
DK-8860 Ulstrup
leaf